julmarknad gården vid bron

Julmarknad på Gården vid Bron 2023

Julmarknaden på Gården vid Bron i Veddige, bara ett stenkast från Varberg, är en av Hallands mest stämningsfulla julmarknader och samlar årligen tusentals besökare att ta del av fullständig julstämning.

Julmarknaden arrangeras inomhus under tak i den gamla ladugården, där 40 utställare med ett brett utbud av lokalt, fint hantverk breder ut sig. Gården andas jul, det doftar jul i varenda vrå och vart man än går så infinner sig en känsla av extra allt jul.

I ladan har du möjlighet att uppleva julens atmosfär och njuta av världens godaste julvåfflor och en mängd andra juliga fikadelikatesser ackompanjerat av ljuv livemusik med jultema. Som besökare har du även möjlighet att träffa tomten, lämna din önskelista, njuta av en kopp varm choklad från chokladvagnen, avnjuta brända mandlar, utforska brandbilen eller ta en liten ridtur på ponnyn.

Julmarknaden på Gården vid Bron erbjuder allt man förväntar sig av en traditionell julmarknad, och kärleken till julen genomsyrar hela evenemanget. Kanske delar du också den kärleken till julen?

Taggar:

Datum

dec 03 2023
Expired!

Tid

10:00 - 16:00

Plats

Gården vid bron
Åsbro 1, 432 68 Veddige
Besök hemsida

Mest lästa just nu:


Läs också:
Stängt för kommentering.