Bussresor

Ta bussen till Sveriges och övriga Europas mysigaste julmarknader

Intresset för att ta bussen till någon av de mest fascinerande julmarknaderna i Sverige och Europa har blivit ett populärt inslag i det svenska julfirandet. Bekvämligheten med ett skräddarsytt program, samtidigt som du har möjlighet att utforska på egen hand och köpa lokalt hantverk och för staden typiska delikatesser, gör att fler och fler svenskar varje år väljer bussen som färdmedel när de planerar att besöka en julmarknad.

Exempel på resmål som bussbolagen på den här sidan tillhandahåller är julmarknader i Tyskland, julmarknader i Danmark, julmarknader i Österrike samt bussresor till några av de större julmarknaderna i Sverige.


Belton Travel / Kristianstadbuss

En smak av julen

Släpp alla måsten. Vad sägs om provsmakning av delikatesser som hembakad ostkaka, marsipan, karameller, julhällbröd, glögg, svagdricka, sylter, marmelader, rökt fisk, korvar, bröd, polkagrisar och massor av andra juliga specialiteter i landets största julsaluhall? Följ med oss skapa julminnen och upplevelser som varar för evigt. HUSEBY # KOSTA # FLENSBURG # KIEL # BURG # LÜBECK # ROSTOCK # GAVNÖ # BERLIN # KÖPENHAMN – Julmarknadsresor från 650:-

Se destinationer


Kanalbuss

Snökristallerna gnistrar i vintersolen och kylan nyper en i kinden – bland tusentals juleljus och goda dofter från marknadsståndens lokala delikatesser strosar vi runt och känner hur den sanna julkänslan infinner sig!

Oavsett om det är över en dag eller en hel helg du vill gå på julmarknad har vi något för dig. Vårt utbud är stort och sträcker sig från gemytliga mässor inom Sveriges ramar till traditionella marknader i Tyskland.

Följ med oss och möt några av landets bästa hantverkare på Taxinge Slott, upplev Nordens största julmässa på Huseby eller handla hem läckerheter till julbordet från Wapnö julmässa. I julmarknadernas förlovande land Tyskland är mysfaktorn hög när vi känner dofterna av brända mandlar, rykande koppar med glühwein, stekta champinjoner i vitlökssås och läckra lokala korvar från grillen. Vi har resor till flera kända städer såsom Rostock, Bremen, Berlin, Lübeck och många fler – följ med och förundras över alla vackra hantverk, traditionella som nyskapade, och njut av tillvaron!

VÄLKOMMEN ATT FIRA IN JULEN TILLSAMMANS MED OSS

julmarknader bussresor kanalbuss

Se destinationer


Röke Buss

Under adventstid är stämningen på topp och vi erbjuder trevliga resor till några av det populäraste destinationerna. Pyntade marknadsbodar, glittrande lampor, doft av brända mandlar och varmt glühwein, vad mer kan man önska?!

Åk med till tyskgemyt i Kiel, Rostock, Berlin, Celle, Timmendorferstrand, Wismar, Braunschweig eller Stralsund. Vill ni hellre stanna i Sverige kan vi erbjuda Göteborg och Kosta i glasriket Småland.

julmarknad bussresor

Se destinationer


Scandorama

Följ med på en stämningsfull julmarknadsresa och känn julmyset bland vackert dekorerade bodar och historiska miljöer.

Följ med oss på en Julmarknadsresa och upplev julstämningen på någon av Europas allra bästa julmarknader.

Se destinationer