Bussresor

Ta bussen till Europas mysigaste julmarknader med Sveriges främsta bussbolag

Intresset för att ta bussen till någon av de mest fascinerande julmarknaderna i Sverige och Europa har blivit ett populärt inslag i det svenska julfirandet. Bekvämligheten med ett skräddarsytt program, samtidigt som du har möjlighet att utforska på egen hand och köpa lokalt hantverk och för staden typiska delikatesser, gör att fler och fler svenskar varje år väljer bussen som färdmedel när de planerar att besöka en julmarknad.

Exempel på resmål som bussbolagen på den här sidan tillhandahåller är julmarknader i Tyskland, julmarknader i Danmark, julmarknader i Österrike samt bussresor till några av de större julmarknaderna i Sverige.


Kagans Buss

Upplev stämningsfulla julmarknader i Tyskland med Kagans Buss.

Det är något visst med en julmarknad i Tyskland. Låt din nästa resa bli upplevelserik och åk med oss till någon av Tysklands bästa julmarknader. Känn julstämning när mörkret sänker sig över de pyntade och upplysta små stånden. Juldofter, grillade maträtter och njut av ett gott glas glühwein. 

Vi erbjuder helhetslösning med hotell och mat med kvalité. 

Upplev en fantastisk julmarknad i Bremen, Lübeck, Kiel, Wismar/Schwerin, Stralsund & Rostock eller Berlin. På vår hemsida kan du läsa mer om våra resor och du är välkommen att kontakta oss

Se destinationer


Rolfs Buss

Strosa runt på stämningsfulla julmarknader i vintermörkret!

Vad vore julen utan en tindrande julmarknad med klädda julgranar, doften av glögg och ljudet av julmusik!?

I adventstider förvandlas gator och torg runt om i landet till ett riktigt juläventyr där du kan njuta av allt ifrån hantverk, konst och underhållning till brända mandlar, kanderade äpplen och andra lokala delikatesser som ger ett riktigt julsug i magen.

Följ med oss till några av Sveriges mest stämningsfulla julmarknader och gör helgdagarna ännu mer magiska. Vi har både dagsturer och resor med övernattning där vi kombinerar julmys med förstklassig spaupplevelse – Vill du åka ännu längre erbjuder vi även julmarknadsresor med både buss och flyg till Europas mysigaste städer.  Ett måste är att uppleva våra underbara resor till julmarknadernas hemland Tyskland!  

I våra resor ingår reseledare, utflyktsprogram och väl utvalda hotell.

Läs mer om våra julmarknadsresor på vår hemsida och boka idag. 

Se destinationer


Röke Buss

Under adventstid är stämningen på topp och vi erbjuder trevliga resor till några av det populäraste destinationerna. Pyntade marknadsbodar, glittrande lampor, doft av brända mandlar och varmt glühwein, vad mer kan man önska?!

Åk med till tyskgemyt i Kiel, Rostock, Berlin, Celle, Timmendorferstrand, Wismar, Braunschweig eller Stralsund. Vill ni hellre stanna i Sverige kan vi erbjuda Göteborg och Stockholm.

julmarknad bussresor

Se destinationer


Scandorama

Följ med på en stämningsfull julmarknadsresa och känn julmyset bland vackert dekorerade bodar och historiska miljöer.

I träden skimrar tusentals juleljus och från gatuhörnen hörs stämningsfulla toner. Från marknadsstånden sprider sig den kryddiga doften av glühwein och söta brända mandlar. Aldrig är det väl så stämningsfullt som nu! Vi har 13 olika resor att välja mellan, alltid med Scandoramaguide som förgyller med sin kunskap! Vad sägs om tex Berlin, Celle, Bremen, Rostock eller Dresden?

Vi har fri direktanslutning till Malmö t/r från 44 olika orter.

Följ med oss på en Julmarknadsresa och upplev julstämningen på någon av Europas allra bästa julmarknader.

Se destinationer