julmarknad liseberg göteborg

Julmarknad på Liseberg

Lisebergs julmarknad i Göteborg är en av Västra Götalands och Sveriges största och mysigaste julmarknader och lockar årligen tiotusentals hängivna besökare att ta del av spännande utställare i en unik miljö.

Lisebergs Julmarknad är inte bara en marknad, det är en fullständig julupplevelse. Här kan du förlora dig själv i den förtrollande atmosfären bland charmiga bodar som säljer allt från handgjorda presenter till traditionella svenska delikatesser. För barnen finns det en speciell plats där de kan träffa tomten och berätta om sina önskningar.

Shoppa Unika och Handgjorda Produkter

En av höjdpunkterna på Lisebergs Julmarknad är det imponerande utbudet av handgjorda produkter och unika presenter. Från vackra juldekorationer till traditionella svenska hantverk, hittar du allt du behöver för att skapa den perfekta julstämningen hemma.

Kulinariska Upplevelser för Smaklökarna

Lisebergs Julmarknad är också en kulinarisk fest för smaklökarna. Njut av doften av glögg och korv medan du promenerar genom marknaden. De lokala matstånden erbjuder allt från varma churros till klassiska svenska juldelikatesser, vilket gör det till en utsökt upplevelse för alla besökare.

Familjevänlig Underhållning

Förutom shopping och matupplevelser erbjuder Lisebergs Julmarknad en mängd familjevänlig underhållning. Barnen kan njuta av karuseller, åka tåg och uppleva spännande shower och föreställningar. Det är en plats där skratt och glädje fyller luften och där hela familjen kan skapa minnen för livet.

Öppettider Lisebergs Julmarknad 2023: 18-19 november, 24-26 november, 1-3 december, 6-10 december, 13-23 december, 26-30 december.
Datum

dec 26 - 30 2023
Expired!

Plats

Liseberg
Örgrytevägen 5, 402 22 Göteborg
Besök hemsida

Mest lästa just nu:


Läs också:
Stängt för kommentering.