julmarknad skansen

Skansens Julmarknad 2021

På Skansens Julmarknad tar du del av ett 70-tal spännande kvalitetsutställare med unika produkter inom mat och hantverk. Däribland marsipan, bröd, praliner, saffran, trähantverk, glashantverk, kläder, ljus, smycken, leksaker, handgjorda och tvålar. Här finns minst sagt någonting för alla – stor som liten, gammal som ung.

Förutom den fantastiska marknaden på Bollnästorget arrangerar man på Skansens Julmarknad aktiviteter så som julkonsert och musik, julpyssel, ljusstöpning, dans kring granen och lotterier. Men också sagostunder där åhöraren får en inblick i julens traditioner från förr och om djurens betydelse för den.

Julmarknaden på Skansen går tillbaka ända till år 1903. Numera vallfärdar årligen tusentals entusiastiska besökare från hela Sverige till stadsdelen Djurgården i Stockholm. Detta gör marknaden till en av Stockholms populäraste julmarknader och ett måste för alla som älskar julmarknader av hög klass i fin miljö.

Öppettider

I år håller julmarknaden på Skansen öppet 10.00-16.00 varje fredag, lördag och söndag mellan 26 november och 19 december.Datum

nov 26 - 28 2021
Expired!

Tid

10:00 - 16:00

Plats

Skansen
Djurgårdsslätten 49-51, 115 21 Stockholm
Besök evenemangets hemsida

Stängt för kommentering.