julmarknad skansen

Skansens Julmarknad 2023

Skansens Julmarknad på Djurgården i Stockholm visar upp ett 70-tal spännande kvalitetsutställare med unika produkter inom mat och hantverk. Däribland marsipan, bröd, praliner, saffran, trähantverk, glashantverk, kläder, ljus, smycken, leksaker och handgjorda tvålar. Här finns minst sagt någonting för alla – stor som liten, gammal som ung. En perfekt möjlighet för dig att införskaffa årets julklappar!

Förutom den fantastiska julmarknaden som genomförs på Bollnästorget arrangerar Skansens Julmarknad 2022 även aktiviteter så som julkonsert och musik, julpyssel, ljusstöpning, dans kring granen och lotterier. Men också sagostunder där åhöraren får en inblick i julens traditioner från förr och inte minst om djurens betydelse för den.

Skansens Julmarknad i går tillbaka ända till år 1903. Och numera vallfärdar årligen tusentals entusiastiska besökare från hela Sverige hit. Detta gör marknaden till en av de populäraste julmarknaderna i Stockholm och ett måste för alla som älskar julmarknader av hög klass i fin miljö.

Skansens Julmarknad Öppettider

I år håller julmarknaden på Skansen öppet varje fredag, lördag och söndag mellan 24 november och 17 december.

julmarknad bussresor

Taggar:

Datum

nov 24 - 26 2023

Tid

10:00 - 16:00

Plats

Skansen
Djurgårdsslätten 49-51, 115 21 Stockholm
Besök evenemangets hemsida

Stängt för kommentering.