sigtuna Julmarknad

Sigtuna Julmarknad 2023

Sigtuna Julmarknad är en av Sveriges äldsta och mest traditionella julmarknader. Varje år samlas här tusentals besökare i den vackra medeltida staden för att fira julen och handla julklappar.

Julmarknaden i Sigtuna är känd för sin charmiga atmosfär och sina många hantverkare och konstnärer som erbjuder unika julklappar och handgjorda produkter. Man kan hitta allt från hantverk av trä och keramik till handtryckta textilier och smycken.

Besökare kan även njuta av lokala specialiteter som glögg, lussekatter och julgodis, eller prova på någon av de många matställena där man kan köpa ett varmt mål mat. För barn finns det också roliga aktiviteter.

Julmarknaden i Sigtuna är en verkligt unik upplevelse, med en charmig och historisk miljö och ett brett utbud av julmat och julklappar. Marknaden är en av de mest välbesökta julmarknaderna i Stockholm och Sverige och håller 2023 öppet 26 november, 3 december, 10 december samt 17 december, det vill säga under samtliga fyra adventssöndagar.

Dessutom bjuder man på sång och musik och annan underhållning för hela familjen. Så ta med hela familjen och upplev julens charm i den vackra medeltida staden Sigtuna.Datum

nov 26 2023

Plats

Stora Torget
Stora gatan 33, 193 23 Sigtuna
Besök julmarknadens hemsida

Mest lästa just nu:


Läs också:


Stängt för kommentering.