Reveljens Julmarknad

Reveljens Julmarknad

Välkommen till Reveljens julmarknad!

Den 18:e & 19:e december kl 11.00-18.00 bjuder vi in er att uppleva allt som hör julen till. Julstämningen kommer vara på topp – fylld av utställare, god mat & dryck och roliga aktiviteter för både stora och små.

Mitt på vår stora uteservering kommer det placeras ett stort tipi-tält där brasan kommer vara tänd hela dagen. Runt om kommer det krylla av utställare och det kommer finnas försäljning av glögg, varm choklad och annat gott som hör julen till. För barnen kommer det även att finnas aktiviteter såsom att klappa kaniner och testa ponnyridning!

Om brasan och den varma drycken inte värmer nog så fortsätter marknaden även inomhus! Hela vår lilla sal kommer även den vara utsmyckad och fylld med utställare – ett finfint tillfälle att skaffa julklappar, julmat och annat smått och gott!

Dessutom kommer hela vår stora sal att förvandlas till julrestaurang – jultallrikar och delikatesser kommer stå på menyn och från scenen kommer julmusiken att strömma.

Sist men inte minst – en fågel har viskat i våra öron att självaste jultomten kommer komma på besök kl 15.00 både lördag och söndag. Han tar emot önskelistor från barn i alla åldrar!

Varmt välkomna till en magisk jul på Reveljen!

Vill ni boka bord i restaurangen och njuta av goda jultallrikar och trevliga drycker – boka här.

Är du intresserad av att ställa ut på marknaden?
Vänligen hör av dig till info@reveljen.se

Datum

dec 18 - 19 2021
Expired!

Tid

11:00 - 18:00

Plats

Reveljen
Skeppet Ärans Väg 11, Västra Frölunda

Arrangör

Reveljen
Telefon
0709137593
E-post
louise@reveljen.se
Besök evenemangets hemsida

Stängt för kommentering.