julmarknad fiskehamnen nynäshamn

Julmarknad i Fiskehamnen i Nynäshamn 2023

Andra advent fylls Nynäshamns Fiskehamn, som ligger i direkt anslutning till pendeltåg och bussar, av marknadsstånd med uppskattade julklappar och genuint skapat utbud. Här hittar du bland annat karameller, ost, korv, viltkött, praliner, marknadskarameller, brända mandlar, sylt, honung, te, kaffe, fårskinn, egendesignade ljus, dörrkransar, granbockar, julgranar, keramik, unika smycken, mössor, raggsockor, luffarslöjd och annat hantverk – kort och gott något för alla.

På den julpyntade scenen vid hamnbodarna tar Tomten emot barnens önskelistor. Om vädret tillåter så tar Tomtemor eller Tomtefar traditionsenligt fara fram i hamnbassängen på något sätt. Vi tänder värmande eldar på området, det bjuds på julsånger från olika körer och magi uppstår när en trollkarl dyker upp. Ponnyhästarna står redo att ta med barnen på en ridtur och på närliggande krogar och caféer serveras allt från varm choklad och lussebullar till smakrika jultallrikar.

Till ljudet av bjällerklang går skjuts med häst och vagn mellan hamnen och centrum, där det bjuds på glögg, pepparkakor och julfyllda butiker med öppet till kl 15.00.
Välkommen till en stämningsfull och traditionell julmarknad i Nynäshamn!

Taggar:

Datum

dec 09 - 10 2023
Expired!

Plats

Nynäshamns Fiskehamn
Fiskargränd , 149 30 Nynäshamn

Arrangör

Nynäshamns Stadskärneförening
E-post
centrumledare@nynashamnscentrum.se
Besök evenemangets hemsida

Mest lästa just nu:


Läs också:
Stängt för kommentering.