järvsö julmarknad

Järvsö Julmarknad 2021

Äntligen kan vi meddela att Järvsö Julmarknad som anordnas av Järvsö Hembygdsförening är tillbaka på Stenegård 4 och 5 december. Järvsö Julmarknad utsågs 2019 till en av Sveriges 10 bästa julmarknader och i år ser vi fram emot en traditionell marknad med flera nyheter.

Järvsö Julmarknad erbjuder mat och hantverk från hela Hälsingland där 40 hantverkare från trakten säljer sina alster, bland annat hemstöpta ljus, lingonriskransar, hemstickat, trähantverk och mycket mer. Som traditionen bjuder blir det också mat och fika samt musikunderhållning med spelmän och tomten som kommer på besök. Stenegård håller öppet under helgen med butiker och restaurang.

Ny matmarknad med lokal mat

Förutom genuint hantverk i Träteatern bjuder vi i år in till en lokal matmarknad med utvalda producenter där du kan hitta allt från grönkål, hemgjorda korvar och ostar nybakat bröd, Järvsös egen äppelmust, glögg och mycket mer.

Dans i snön med Tobias Carlsson

En stor nyhet för året är också att vi får besök av dansaren Tobias Carlsson som tillsammans med Camp Järvsö bjuder upp till dans utomhus för dig som besöker julmarknaden.

Vi ser fram emot en fin helg för hela familjen och flera tusen besökare i ett vintervitt Järvsö. Välkomna att fira in första adventhelgen med oss!

Arrangeras av Järvsö Hembygdsförening

Järvsö Julmarknad arrangeras av Järvsö Hembygdsförening, en ideell förening som bildades 1923 och sedan dess arbetar för att ta tillvara kulturarvet, göra det tillgängligt och spännande för lokalbor och besökare. Järvsö Hembygdsförening arrangerar flera stora evenemang i Järvsö bland andra julmarknad och midsommarfirande.

Taggar:

Datum

dec 04 - 05 2021
Expired!

Tid

11:00 - 16:00

Plats

Stengård
Stengård 1, 827 54 Järvsö

Arrangör

Ninni Bagge, Järvsö Hembygdsförening
Telefon
070-586 5671
E-post
info@jarvsohembygdsforening.se
Webbplats
http://hembygd.se/jarvso
Besök evenemangets hemsida

Stängt för kommentering.