à la London julmarknad

à la London Juldesignmarknad 2022 Göteborg

I dagarna tre ställer à la London till med en hejdundrande juldesignmarknad fylld med 80 designers samt massvis med nytänkande och inspirerande design. Det blir ett ypperligt tillfälle att hitta personliga och unika julklappar skapade av lokala designers.

18-20 november samlar à la London 80 designtalanger på Auktionsverket Kulturarena på Tredje Långgatan 9 i Göteborg. Det blir en spännande blandning av allt från mode och accessoarer till konst och inredning. Här handlar du direkt från designers och konstnärer med unika och formsäkra idéer – människor som skapar för att din vardag ska bli lite snyggare, lite vackrare. à la London startar marknadshelgen redan på fredagen med design-afterwork och lite extra härlig stämning.

Det här är ingen traditionell julmarknad med tovade tomtar och brända mandlar. På à la London hittar du istället snygga, smarta, roliga och unika julklappar med design i fokus att lägga under granen. Perfekt för den moderna tomten!

Hälften av alla designers är med för första gången och andra hälften är en blandning av favoriter från tidigare marknader. Det gör att du som besökare får en ny upplevelse vid varje marknad och möjligheten att upptäcka det senaste inom småskalig, lokal design.

À LA LONDON JULDESIGNMARKNAD:
• 18-20 november.
• Öppet fredag 16-20, lördag och söndag 11-17.
• Auktionsverket Kulturarena, Tredje Långgatan 9.
• Entré 60 kronor, gratis för barn under 15 år.
• Mer info: www.alalondon.seDatum

nov 18 - 20 2022
Expired!

Plats

Auktionsverket Kulturarena
Tredje Långgatan 9, 413 03 Göteborg

Arrangör

Therese Rask, à la London
Telefon
073 656 22 63
E-post
crew@alalondon.se
Besök evenemangets hemsida

Stängt för kommentering.