julmarknad vallarna falkenberg

Julmarknad på Vallarna i Falkenberg 2022

Varmt välkomna till en traditionell julmarknad i en magisk miljö med fri entré.

Vallarna är sommartid stadens härligaste oas med massor av aktiviteter för både stor och liten i en vacker park med Ätran som flyter förbi. Helgen 19-20 november flyttar julen in på Vallarna som kommer lysa av tusen juleljus och brinnande eldkorgar.

Från bodarna kan du handla julens godsaker och presenter. Finaste halländska hantverket blandas med lokal mat av högsta kvalité. Julmusiken kommer ljuda från Vallarnas friluftsteater och andra vrår under evenemangets öppettider. När mörkret faller håller vi mysfaktorn uppe med ljus, eldkorgar och avslutar båda dagarna med en mäktig eldshow vid scenen.

Jul på Vallarna innehåller självklart även massor av kuligheter för barnen. Tomtefar kommer ta emot önskelistor. Förutom lekplatsen, minizoot och äventyrsbanan, som alltid finns på Vallarna, så blir det ponnyridning och tomtepromenad. Scoutgården ligger mitt i området och håller öppet så värm dig vid elden och grilla en marshmallow. På området finns även flera möjligheter att få sig något gott att äta direkt hämtat ur Falkenbergs Skafferi.

Låt julen börja med ett besök i all denna julstämning!

Öppettider

Lördag 19 november kl. 12-20
Söndag 20 november kl. 12-18
Taggar:

Datum

nov 19 - 20 2022
Expired!

Plats

Vallarnas Friluftsområde
Läroverksgatan, Falkenberg

Arrangör

Destination Falkenberg
Telefon
0346-886100
E-post
turinfo@falkenberg.se
Webbplats
http://www.falkenberg.se
Besök evenemangets hemsida

Stängt för kommentering.